Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden mellan trasig till hel



när himlen slår rot
när jorden fäster tag
hela vägen högt

över stjärnornas galaxer

då sjunger alla drömmar
då dansar alla löften
som någon

någonsin givit

alla svek som gjorts
far tillbaka till sin
urglömskas

intighet

det blir till ro
all mänsklig erfarenhet
det blir till rik mylla

för kommande liv och tider





Fri vers av glasa VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-13 19:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och beröring i din text!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP