Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets egna ketamin.

Som livets egna ketamin.
Livets saga, du var så fin.
Som ett giftfritt vin,
läckande dopamin.
Blanda som på kemin.
En naturlig drog utan en sin.

Skriver texter på en krog.
Jag har fått nog,
världen den log.
Men aldrig riktigt genuint, sådär fint som då känslan dog.
Ändrar form likt en brinnande skog,
jag var en del av det som bidrog.
Vi stod på håll, iakttog.
Brinnande, vinnande och försvinnande i en snårskog.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-12-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords