Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


en sak vet jag säkert

Jag kan inte avgöra

om jag är sjuk eller frisk

Trött eller pigg

accepterad eller utstött

men jag vet en sak

att det bor ett lyckorus

i mitt innersta hjärta

..det värmer mig...

när allt annat är oklart




Fri vers av Maiah VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-14 00:12



Bookmark and Share


  TT
Text som värmer även läsaren! Fin dikt som ger positiv känsla!
2020-01-07

  Lars Hedlin
Bra att det finns detta rus ..kram
2019-12-15

  Jan Widströmer VIP
Måste vara en ynnest att ha ett lyckorus i sitt inre. Till detta gratulerar jag! (ska väl vara "det värmer mig", lyckoruset alltså.)
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP