Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför en livslust

I frånvaron av hans ansiktsspråk föreföll hon ännu mer lösgjord
mer upplöst på stadens gator
strykande varhelst, som en hemlös katt
hon visste inte
att det inte var meningen
det ansågs så helt
fastän hennes färger hade fallit i bitar
och hennes mun hade skiktats isär

hon erinrade sig
de röda
och isblå
skalorna
i ett sprucket fält

hon la sig naken






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-14 00:46



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ännu en dikt med styrka i att ge upp, bli hel. Så tänkte jag. Tack
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP