Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFORISTISK MORGONTANKE

SALOMONSKT DILEMMA.

Nykteristens problem är inte frånvaron av spriten
utan frånvaron av nykter omgivning.
Vad skall respekteras, majoritetens krav på tolerans
eller minoritetens krav på lycka.

© Bosse 14 december 2019.






Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-14 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten