Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolltrumma


Trummar statiskt
mot rutan

tänker ordet
trolltrumma
för att få
rytmen av ett regn
att tala

Vill vara en shaman

och flyga som en
kondor
högt ovan molnen

och
se ner på
allt som varit
och ana
det som
komma skall

Till rytmen
av ett regn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-14 09:33



Bookmark and Share


  Briza media
Fint fångat och beskrivet!
2019-12-14

  Briza media
Fint fångat och beskrivet!
2019-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Shamaner står i Satans tjänst, så jag föreslår att du omprövar.
Fastighetsmäklare, kanske? Konditor?
2019-12-14

    Lena Staaf VIP
Härligt sätt att använda regnet på!
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP