Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i " PSYKIATRINS TROLLDEG"


DEN NYA PSYKIATRIN

Psykiatrikern : Ni har härmed diagnostiserats
som frisk,
och får lämna vårdavdelningen omgående.

Klient : Men jag mår dåligt,är deprimerad
och har ångest.....

Psykiatrikern : Det är det som indikerar
på att ni är frisk,
för hade det varit tvärtom
vore det ett sjukdomstecken.

Klient : Va är det här för konstig psykiatri ?

Psykiatrikern : Det är den nya
psykiatrins satsning
på de psykiskt sjuka
som inbillar sig vara friska,
trots de uppväga alla kriterier,
för att vara sjuka,
och det är nämligen inte friskt
vara frisk i en sjuk värld.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2019-12-14 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP