Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett vad ...


Var det verkligen
10 år sedan
20 år sedan,
30 år sedan
Mycket är det
som var riktigt
länge sedan
Vad är det vi inte
fattar
då vi utbrister
Är han sååå gammal..
Vi hinner aldrig ifatt
Det är förvånande
Går tiden bara fortare
ju äldre man blir
Säg det till dom unga
innan dom också utbrister
Var det verkligen
10 år sedan
20 år sedan
30 år sedan
Men dom måste ju för all
del lära av egna erfarenheter
Och oavsett det mesta
så fattar nog dom flesta
Att livet är varje andetag
vi tar medans vi fortfarande
är här




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-14 14:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man blir mer inrutad ju äldre man blir (inte minst jag). Därmed får man ett annat tidsperspektiv och upplever sålunda att tiden går fortare.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP