Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer vända

 

Andas nu, släpp allt ut
jag lovar det kommer att vända
Denna hemska ovissa tid
kommer slutligen att ta ända

Fast dagen idag känns så tung
när du väntar och inget kan göra
så  gäller det nu att vara stark
och låt inget ditt hopp förstöra

Kommer alltid en morgondag
som bär nya löften i skötet
kommer ordna sig det känner jag
ha bara förtröstan tills det mötet

 

 Copyright(christin lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-24 12:48



Bookmark and Share


  ULJO
Visst morgondagen bär ljus i sina möjligheter. Så måste vi tro. Annars når vi botten.
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP