Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventshaiku


stressen
allt mörkare
pepparkakor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-15 01:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Utbränd!
2020-01-05

    ej medlem längre
Innehållstäta verser. Fint!
2019-12-17

  Gunnel Eriksson VIP
Här kan man läsa in mycket
på de korta raderna. Fin haiku!
2019-12-17

  Annie b'larsson VIP
Väldigt mitt i prick, med så få ord.
2019-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
Bränner till... av en dubbelriktad orsakskedja?!?
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP