Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camera Obscura


Vänd
bilden rätt
ingenting
annat
är att föredra

Se det
flämtande
ljuset
i mörkret

Låt bilden
framträda
klärobskyr

Se skuggornas
samspel
i ett annat
sorts ljus

Gör det du måste

Det är det du vill




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-15 11:55



Bookmark and Share


    Steff...
fint

2019-12-15

  Johan Strömstedt
Den försiktige betraktaren tog mod till sig och klev in i bilden och vågade se. Inte alla förunnat. Fin text!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP