Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina tankar är du alltid ensam

komma fram till något, men gå tillbaka
människan är dömd

till velighet

för oss finns ingen sanning inom räckhåll
för vi finns var och en, med varsin lögn




Fri vers av Mimmilainen
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-08-01 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen