Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösa skorpioner

Lömsk skadeglädje.
Gyttja hjärtat pulserar.
Tvinnade ådror.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-12-15 12:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du har en förunderlig förmåga att låta motsatser verka så naturligt...hur de än trasslar in sig
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP