Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såsom

 

 

grånande kulisser

tonar bort i moln

en flock småfåglar

i syrénbersån

längtan föds

där avkläddheten blommar

björkdunge hagtornshäck

bäcken porlar klarhet

innesluts i dunklet

längtan växer

inte saknad men hopp

klär mig i kärleksmantel

viskande vindpust

gungande grenar

undrar aldrig över under

bortom sångernas sus

andas vinden våra namn

fjärran nära du och jag




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-15 12:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt som andas längtan och kärlek!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg