Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rad, alltså


Enrading


koltrastsvart kaffe med snövit mjölk vid fönstret lockande brun i snön en koltrasthona




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-16 02:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
en spännande julebild - FIN enrading!
2019-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig bild...
2019-12-16

  Annie b'larsson VIP
Den här gillar jag. ibland behövs inte många ord..
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP