Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbulens/återgång


Möblerar om
flyttar runt
bland allt där är

Det som är
är sig likt
fastän något
ändrat plats
och annat
tillkommit

Rumsterar om
bland minnen
som ännu inte
bleknat

Bara du kan sätta
allt på plats igen











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-12-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP