Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora bergochdalbanan

Älskade medpassagerare,
spänn fast era säkerhetsbälten

Nu far vi!

Detta är en enda resa,
utsikten är hissnande,
var vi landar vet ingen.

Håll mig i handen.
Åh, vad det kittlar i magen
Håret fladdrar i livets fartvind
Skratten och gråten klamrar sig runt våra halsar
och blir hängande som mantlar bakom oss
när vi är på väg

Vi är på väg!




Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-16 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene