Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto. Melodin hämtad från "Så skönt att sitta här och meta"


Zzzz...

 

 

Så skönt att ligga här i sängen.
Jag drömmer nu om sommarängen
och himmel blå med vita moln,
en sol som strålar uppifrån.

( När det är mörkt då är jag slö.
Jag längtar efter lite snö,
så det kan vända och bli tö! )

Ängen den är full av blommor;
Blåklint och akleja,
prästkragar och smörblommor
och små förjätmigej.
Klöverblom och mandelblom
och humlorna som surrar.
Njuter utav dofterna
som stiger upp runt mej.

Så skönt att ligga här i sängen
och drömma om den vackra äng...e...n...

 

 

 

Zzzz......

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-12-16 20:58



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Ja det låter Härligt, får mig att längta.
2020-01-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2020-01-18

  Thomas Widemark
Ja, det låter väldigt skönt!
Bra skrivet!
2020-01-01

  morgonstjärna VIP
haha jag gör likadant
vi behöver våra drömmar att gå emot
då finner sinnet en befriande bot :)
2019-12-21

  Olof Lagerhorn VIP
Sommarängens dofter, ljud
och syner i en väv av vackra
och varma bilder.
2019-12-19

  Lars Hedlin
Underbart skriftat! Gillas mycket! :)
2019-12-19

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar dikt om sommarens värme och mysigt sköna varma sommardagar !
Det är inte så långt borta . . Längtar . .
Denna dikt spar jag !

2019-12-18

  överlevaren VIP
Ord som ger vårkänslor!
2019-12-17

  Lena K Nilsson VIP
En härlig dröm att njuta av i en tid av mörker, regn och rusk!
2019-12-17

  ULJO
Grå och trist vinter......…klart man längtar till våren då
2019-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart och glädjerik sångtext! Vilken vårlängtan den föder:)
2019-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Det har regnat och blåst i flera dar
längtan till våren även jag har.


2019-12-17

  Niliboy
Ja det var en härlig önskan!
2019-12-17

  StinaJ VIP
Härligt att i sängen va
Drömma sköna drömmar
Underbara bilder som förmedlas. Våren är inte långt borta.
2019-12-16

    Birgersdotter VIP
Så mysigt
2019-12-16

  Rise Little One
Hela skogen får plats i din säng... Ett mysigt tillstånd som vi alla drömmer om...
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP