Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en axelryckning


Andan fastnar i halsen
Och hjärtat hoppar över sina slag
När du uppgivet rycker på axlarna
Och lämnar platsen för vår kärlek
Med nedböjt huvud
Utan att se dig om

Vi skulle ju resa
Se världen tillsammans
Upptäcka alla exotiska platser
Skaffa villa, volvo och vovve
Och bli gamla tillsamans

Utan kamp släppte du allt
Allt vi var och kunde bli
Inte minsta eftertanke
Inget moget övervägande
Bara en hopplöshetens apati
Du sa inte ens adjö
När du gick




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-07-03 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP