Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fråga sig innan framtiden är utstakad? Att fråga sig innan framtiden är stakad, är lika med att sträva på, men är sträva på, samma sak som att kämpa på, eller som att bara finnas. Kan man "bara"finnas, hur känns det?


Att fråga sig redan innan framtiden är skapad.

1.TEXT.
DJUPT.
UTAN INNEBÖRD.

TEXTERNAS OCEAN!
Låter så poetiskt, men är det?
Om det skulle bli en bok?

Jag frågar mig redan innan boken är gjord.
Ungefär som om någon köpte bebisprylar ens innan de blivit gravida!

OCH;
Genomskådan!

2.Texter på låtsas.
Texter på Rad.

Texter angående verklighet!
Texter på rad.

Är lika med poesi?
Nedrustning?
Eller uppmuntran?

Tro!
Tro sig hoppas!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-16 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim