Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack och räckandet mot himlen, bildligt, visuellt.

Bildligt visat/Bildligt Talat;
Jack och bönstjälken.

Bönstjälken i detta fall...
Ömsom rak, ömsom Curly.

Den räcker sig mot himlen.
(Som om människan i bild sträcker sig mot himlen)
Den räcker sig, Bönstjälken alltså...
Räcker sig mot himlen...

Faktum, betyder en bildserie, som betyder mycket för mig...
Inspirerad av Jack och bönstjälken...




Bunden vers av Mim
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-16 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim