Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poop, don`t drop me.

För att poop är så äckligt.
Trots att det är naturligt.
Bakgrunden skall vara brun.
Motivet skall vara stilleben av födoämnen, med laxerande verkan!




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-16 19:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
;) vi alla ska visst ha en antirelation till något så viktigt... vi snackar rätt ofta om skiten,,,
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim