Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter natten

Morgonen gläntar på sin dörr
Låter ljuset sippra in
Tänder sakta världen
Väcker åter liv
I fotosyntesen
Älvorna dansar
I dis slöjorna
Efter nattens dagg
Och småfåglarna sjunger
En morgonsymfoni
Hälsar världen välkommen
Till en ny dag




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-07-03 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP