Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kli i byxan


Tre meter över. klarar ingen. 

Det är fel på det eller det. Inträngd 

i ett hörn. Med någon märklig 

sinnesfrid. Vem vill mig illa vill mig 

väl. 

Det tar någon timme att ordna. Någon vecka 

att bry sig vid. 

Hon öppnar dörren till rummet imorgon. 
Säger att hon väljer mindre pengar. 

Äntligen. Har hellre mindre pengar. Förstås. 

Alternativet? Finns inte. Svaret alltid stress. 

hur mycket kan en höna stressas på fyra dagar. 
det blir inte lätt. Fyra på FM fyra på EM. 

Andas in och ut. Lyckan likt en märklig liten 

sak där längst in. 

 

Tre dagar helt på egen hand. 

De kan fästa trådar av evinnerligt 

slag. En dag har åtta arbetstimmar. 
finns inga fler. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-12-17 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP