Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Playing with hair, playing with what I`ve heard.

A lot.
Cascelot.




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2019-12-17 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim