Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målat för längesen. Ser plöttsligt skiljelinjen mellan dröm och verklighet.


Vågen möter stranden

Från vilsenhet på
djupt vatten
Skiljelinjen mellan
dröm och verklighet
Vågen möter sin
strand.
Hemma igen!




Fri vers av WyS VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-17 08:54



Bookmark and Share


    Steff...
Ja o troligen i stort läst sedan 100 år

2019-12-20

  Eva Langrath VIP
Fin poetisk text
2019-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus, tänker jag när jag läser din fina text!
2019-12-19

  Lars Hedlin
EN underbar text! :) Gillar mycket!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP