Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång

När vi kommer tillbaka till varandra
nästa gång
Då ska vi vara mer försiktiga med det vi har
Nästa tur
Då har jag lärt mig mer om mig själv
än jag trodde var möjligt
Nästa vända
Då lovar jag dig att mitt medvetande höjts
Nästa omgång
Då ska jag vara en bättre människa

Jag ska lyssna på det som inte pratar
Jag ska tala genom det som saknar en röst
Jag ska älska dig bättre




Prosa av AuroraCecilia
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-17 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia