Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avlägsna bröstet och käglan när läppningen är klar

Man bär frukt / hela drömmen igenom
porträttets färger rinner ut ur ramen
och ner på golvet
- fläckar. Man förhörs om sin inställning till koderna

Det finns svar på det här om man letar i boken




Fri vers av räddare/antenner
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 12:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hmmm
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner