Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödande,pulserande liv...


Allt måste
gå vidare
ständigt

oavsett

Kan tyckas
grymt

Livet som går

vidare

oavsett
gott och ont

mening eller ej

Ständigt detta
pågående liv

Kan tyckas
meningsfullt
eller
meningslöst

Det flyende
ständigt flödande
pulserande
livet





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 23:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det beror på vad man fyller det med...
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP