Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är dom sömnlösa nätterna som ger mig orken att skriva. Jag säger inte alltid att det är muntert...


Broken.

Det tar stopp här.

Men gråt inte 
(Du ser bara svag ut då.) 
Och alla har ju alltid sagt att du är så stark.
Och klok som en uggla. 

Men inget verkar vettigt längre. 
(Jag har aldrig känt mig mer hemma.)

I kaoset hittar hon någon slags poäng med allt. 

''Alla är ledsna någong gång, det hör till livet. Du är inte alls deprimerad.'' 

Jag tror att vi alla är förstörda på vårt alldeles egna sätt.
Och i en skev värld så är det precis det som gör oss så satans vackra. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-18 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan