Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så småningom

 

iklädd endast andedräkt
inför gryningens rörelse
emot skirhet
fylls jag av längtan
efter dagen som broderas
under vaknande himmel




Fri vers av Per Rydberg
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-18 08:43



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Såå vacker Per !
2019-12-18

    Lena Staaf VIP
En hoppfullhet och nyfikenhet av vad dagen har att erbjuda. Fint skrivet!
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg