Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationsmedel

Allt som
överbrygger

som broar
över mörka
vatten

Allt som
inte är
stillastående

eller
stagnerar

Alla
som släpper
igenom
och vägrar
stänga ute

Alla samtal
i förtrolighet

Innan nästa
broöppning

är av stor vikt
för framkomligheten







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP