Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redlöst berusad av drömmar

Missförstådd gryning.
Som bortglömt träsk av längtan.
Innanför ditt skal.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-18 19:42



Bookmark and Share


    Tidsljus
Underbar titel.
2019-12-24

    Steff...
ok,inte kul kanske
2019-12-22

  Gunnar Hilén VIP
Titeln är ju rena julklappen ! Älskar den.
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP