Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna, spinna och försvinna

När jag sluter mina ögon,
så ser jag allt.
Som en önskan ingen kan prata om,
en hemlighet, ta min hand, kom.
En sommar, en vinter, då som,
nu, orden ekar ju.
Kan du sluta ögonen och räkna till sju?

Lager efter lager av någon slags hinna,
kan man hinna?
Kan man vinna?
Vågar man försvinna?
Kan det inte längre fortsätta brinna?
Vad vill du finna, låt känslan rinna, som fast på min näthinna, kan man återfinna, återvinna en känsla och börja spinna?




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-18 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords