Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonens leende

undrens andedräkt
aldrig så nära som nu
med is och dimma runt omkring
når du ända hit
tar steget ur din värmes sång
liksom jag ur mina känslors ord
möter varandra i ögonhöjd
våra hjärtans händer snuddar
vintern bjuder ljus och värme




Fri vers av Per Rydberg
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-19 08:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text
2019-12-19

    Lena Staaf VIP
Vacker vintervärme!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg