Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julprolog i Niemisel

Vintern därute, brasan härinne,
kattens spinnande, Chaurasias indiska flöjt,
hästarna i hagen, snökristaller i manarna,
de isländska sagorna uppslagna,

livsanden väl ombonad
under norrsken och stjärnor
när tankarna frejdiga fylkas
omkring mig,
lugna och nöjda
i dagsljusets bleka besök
i nattens väldiga välde




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-12-19 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP