Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När morgondagen känns skrämmande





Den som känner sig
svag och skör
är rädd för att möta morgondagen

som har förlorat tilltron på sin förmåga
att komma vidare i livet

står stilla
nära att ge upp

behöver en hand att hålla i

få hjälp och stöd
att hitta mod och styrka
att våga möta morgondagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2019-12-19 11:55



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Sanna ord
2019-12-27

  Pilträd
<3
2019-12-25

    Peter Söderqvist
Kloka rader.
2019-12-23

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur viktigt
det är att vi stöder och hjälper
varandra.
2019-12-22

  Ezmeralda VIP
Underbart att få läsa en så berörande text. Så viktigt med stöd och en hand att håll i.
2019-12-22

  lila fjäderblomman VIP
fint, vi medmänniskor behövs!
2019-12-21

  KattenKin VIP
Så fint! Så känns det nog för de flesta vid något tillfälle i livet, då hoppas man alla hittar en hjälpande hand.
2019-12-20

  Blomma-Stjärna VIP
fina ord om vårt gemensamma öde - ingen är alltid stark
en dag ska vi dö och förhoppningsvis på bästa sätt
- vi hjälper dem vi har nära oss och i ett välfärdssamhälle ska samhället kunna ta över om vi inte orkar
- vi behöver att omsorg finns att få för alla.
- att öka stödet och statusen för dem som jobbar inom omsorgsvården känns relevant
2019-12-20

  M.Eta
Bra skrivet. Ibland känns som det räcker som det är. Orkar inte möta något nytt. Bra med en stöttande hand.
2019-12-20

  Maria Sundelin VIP
Ja, ensam är inte alltid stark
Kramar
2019-12-20

  Elinor Sörensson VIP
Tänkvärda ord. Hoppas att alla som behöver den där handen att hålla i också möts av en medmänniskas hand.

2019-12-20

  alicja lappalainen VIP
efter en kopp kaffe går det över..:)
2019-12-19

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om det stöd som behövs för att orka
2019-12-19

  vargtass
Behövs inte mycket för att ge glädje till någon annan! Fint skrivet!
2019-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Och den handen kostar så lite att sträcka ut, men betyder så mycket. Och gärna ett leende till en okänd man möter.
2019-12-19

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2019-12-19

  ULJO
Många är ensamma där ute. Behövs inte mycket för att ge lite värme
2019-12-19

  Annie b'larsson VIP
"the first will be last and the last will be first" (Jesus)

för ordningen skiftar ständigt.
2019-12-19

  Feliaxel VIP
Vi får hjälpa och stödja dom som behöver
2019-12-19

  BenGust VIP
Tvivlet och ensamheten
får många att hejdas
och passiviseras.
De orkar inte ta plats.

2019-12-19

  Öknens Ros VIP
Att få stöd, om än bara känna en annans varma hand, betyder väldigt mycket.
2019-12-19

  Anya VIP
Jaa tur man har en hand eller två. Fin text.
2019-12-19

    Birgersdotter VIP
Så sant..
2019-12-19

  Niliboy
Mycket fint och omtänksamt å har manu inte direkt möjlighet att hjälpa så kan ju bedja!

2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP