Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räfflor i snön



drömmande nysnö


låtsas lik dropptö


med medar ges spår


förhoppningen sår


mirakel ur hatt


spårar oss i natt


vinnarna korade


ingen förlorade




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-19 12:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"drömmande nysnö". Två vackra ord som skapar magik. Ett ögonblick då allt är möjligt i vinterbilden.
2019-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Båda kom i mål på samma gång,
sjunger en gemensam segersång.
2019-12-19

    Lena Staaf VIP
Förhoppningar glider fram i spåren. Tankeväckande.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP