Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

All kraft
som fanns gömd.
En urkraft
som gav styrka.
När de värsta hänt
när det inte fanns nått val.
Steg för steg
dag för dag.
Men ensam är ändå
inte stark.
En axel att få
vila en stund.
Omtanke och
kramar.
Sakta sakta
kom livet tillbaka.
Att välja
lyckan och glädjen.
Trots törnar
och förluster.
Att le med tacksamhet
att jag fick uppleva dig.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-19 14:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat...
2022-12-17

    ej medlem längre
Blir glad av att läsa detta. Det var ju ett tag sedan jag läst dina texter. Hoppas att livet är gott mot dig fortsättningsvis..

2019-12-23

  Katinka VIP
Vilken igenkänning. Så är mitt liv. Man får påminna sig ibland om att se den där tacksamheten. Men så fint beskrivet av dig, att välja livet och kärleken. Det är rätt väg.

2019-12-19

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-12-19

  Yrre VIP
Berörande och så fin text
2019-12-19

  ULJO
Det gäller att inte ge upp. Lyckan återvänder oftast hur illa det än är. Du vet. Jag vet.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP