Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävling2 haiku


Juloratorie

Hjärtan kan slå i takt
det har visst någon sagt
Men om dom kan brinna
me’
Det återstår att se




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-19 17:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Klurigt!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP