Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollbehov [haiku]

 

Vi klämmer så hårt
Anden slocknar i handen
Gör allt vårt så svårt

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-12-20 11:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
oj, min kommentar blev nästan också en haiku?! - slipad såhär:

lysande hantverk
hårt åtstramat diktpaket
med mjuk insikt i
2019-12-21

  TrollTörnTrappan VIP
Lysande hantverk, ett hårt åtstramat diktpaket, med mjuk insikt inuti...
2019-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande Haiku.
När kontrollbehovet blir för stort blir det svårt att leva, både för den som har det och för andra.

2019-12-21

    Roger Runkar Ragnar
Din text får mig att minnas våra vackra träklädnypor som vi lekte med som barn.
Vi plockade bort metallfjädern och limmade ihop klädnyporna till julstjärnor som hängdes upp bredvid våran hängandes mamma.
2019-12-21

    Lena Staaf VIP
Lite lagom kontroll gör vardagen förutsägbar och trygg. Stort kontrollbehov är något helt annat och tar ifrån omgivningen initiativ och spontanitet.
2019-12-20

  gunnnar nylund VIP
En klämmig text...vetja!
2019-12-20

    Jane S VIP
Oj nu tryckte jag visst på bokmärke...
Mitt måtto: hata kontroll när den gör fyrkant av boll.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP