Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser man på...Varifrån kom kärleken?


Ser du på?

Ser du på mig, att jag ser på mig själv utifrån ?
Frågan är tills dess dato...
?
Jag...
Föddes jag till att se på mig själv utifrån, eller inifrån?
Var kom kärleken till mig; Utifrån, eller inifrån?




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-12-20 02:03



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Klurig fråga. Alla kan inte få allt utifrån för den första som sänder ut sänder inifrån???
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim