Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriv mer om den aktuella omvärlden...


Liten notis om omvärlden.

Ser man på...
Du ser på omvärlden...
Du orienterar dig, genom att se på världen.
Ser man på...
Är inte bara ett konstaterande, utan...
En faktisk handling.




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-12-20 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim