Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare nu...


Sakta, sakta
närmar vi oss
det som
ingen vet

Inte ännu

I allt tider
står vi alltid
inför ett
ovetande

Något som
komma skall

Det är det enda
vi kan vara
riktigt säkra på

När vi söker oss
närmare elden

Vårt ursprung







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-20 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP