Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

stjärnan frilägger

nattmörkrets hemligheter

utanför fönstret

vintermarken anas vit

snöflingor svävar sitt dun




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-20 10:53



Bookmark and Share


    Askanden
snö är vit manna
gåva från ovan
2019-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Usch. En hemsk tid.
Hör smälter snön, lyckligtvis.
Och julen bojkottas.
2019-12-20

    Lena Staaf VIP
Fridsam och vacker dikt.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg