Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grödor

 

 

maskan rusar

de goda avslöjas

var ska jag gömma mig

där emellan finns inget

eller var det däremellan

 

som att livet börjar igen vid varje gathörn

vid varje moget äpple ax

när det mogna snart kommer att ruttna

tid att gottgöra missdåd krymper

 

han odlar grödor hemma nu

det är inte riktigt sak samma




Fri vers av cilax VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-20 14:06



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"som att livet börjar igen vid varje gathörn", är en vacker bild av att tittutleken fortfarande fungerar.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt