Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning till er alla

 

 

 

Jag kan varmt rekommendera att gå in på "Kungahuset"s hemsida på facebook.
Där finns en riktig fin hälsning från Kronprinssesan med familj.

 

Och så klart säger jag till er alla.

 

En riktigt

G O D   J U L

och

E T T   G O T T   N Y T T   Å R




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-20 16:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Önskar detsamma så trevlig info även
2019-12-21

  the apache kid VIP
Merry Christmas and a Happy New Year!
2019-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig.
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP