Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öl + existens

"han är farlig, han är manipulerande, han kommer bli din död"

men vad fan ska jag göra när han är allt?
stoftet som gör universum helt
ringarnar på vattnet en ljummen sommarkväll
atomerna som håller ihop våra lemmar och får oss att andas

mörkt hår som han fixar med kranvatten
märkesjeans som borde kastats för längesen
när han talar på sitt modersmål låter han som en maffiaboss
och jag är tillbaka

tillbaka i tindrande ögon och "han vet precis vad han gör"
men det vet jag med

och jag är dum
dum i huvudet som tror jag ska kunna förändra honom
förändra någon som växt upp med pansarvagnar utanför köksfönstret och tegelstenar i ryggen

allt jag vet är att han fick mig att känna mig som en på miljardern
och nu är jag bara en av alla andra i denna himmel kallad stan






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-20 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött