Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The song of the Eagle

In my dream
I fall freely
with the wind
I soar
over the ocean
Primeval forests
are extending
for miles and miles
In the eagle´s
majestic wings
I rest
The power of nature
heals me




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-20 18:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vila sig i naturens famn.
2020-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin skrivet om naturens helande kraft!
2019-12-21

  Seasons VIP
Väldigt vackert!
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP