Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego nödvändigt.

Jag vaknar och då skall hela världen(De närmsta i lägenhet eller hus) Vakna med mig.
Jag väcker dem, för jag vet inte bättre.
Och slutligen hänger det på min överlevnad.
Barn och bebisar, för dem är det så!
Men ett ego, som är större än ett barn, alltså någon vuxen med ett ego...
Är deras ego nödvändigt?




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-21 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim